Ödön
2 °C
11 °C

Sógor Csaba tolt egy hatalmas poént Sargentini nevével

2018.09.13. 16:44 Módosítva: 2018-09-14 12:40:02
Az RMDSZ-es képviselő zokon vette, hogy megszavazták a hetes cikkes jelentést, és odasózott egyet.

„Nemcsak SZAR-gentinit, hanem mind a 448 képviselőt minősíti egy ilyen színvonalú jelentés elkészülte” – mondta Sógor Csaba RMDSZ-es EP-képviselő az Európai Parlamentben egy szerda délutáni felszólalásában. (21. másodpercnél a lényeg.)

A néppárti képviselő arról beszélt, hogy a jelentésben rengeteg valótlanság és ténybeli tévedés szerepel. Az eljárást illetően pedig felvetette, hogy szerencsésebb lenne azonos szempontok és azonos mérce alapján megvizsgálni az alapértékek, az emberi jogok, a kisebbségek jogainak érvényesülését, mert ez a fajta pellengérre állítás csak politikai támadásnak minősíthető. Kiemelte, hogy Romániában is érdemes lenne utánanézni, hogy mennyire tartják tiszteletben a kisebbségi jogokat, és hogy az igazságszolgáltatás mennyire független a titkosszolgálatoktól és a politikától.

Az EUrologusnál is nagy hívei vagyunk az altesti szóvicceknek, de reméljük, hogy mi ezt óvodás szintnél magasabban űzzük. Ha az EU-t vagy az urológus szakmát mégis megsértjük a napi működésünkkel, akkor ezúton kérünk elnézést mind a kettőtől!

Frissítés: Péntek hajnalban Sógor Csaba a Facebook-oldalán azt írta, hogy ez a kiragadott és félreértelmezett részlet nem volt szándékos a részéről.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az Európai Parlament által társfinanszírozott rovat.
Az Európai Parlament a tartalomért azonban nem vonható felelősségre.