Szilvia
5 °C
16 °C

Sztriptíztáncosnőt ostromolt a finn külügyminiszter

2008.03.10. 21:23
A sajtó nyomására a finn külügyminiszter beismerte, hogy pajzán sms-eket küldött egy sztriptíztáncosnőnek, miután január végén Lappföldön találkoztak. A táncosnő azt mondta, hogy imádójának üzenetei sokatmondóak voltak, és vacsorázni hívta őt.

Ilkka Kanerva finn külügyminiszter hétfőn beismerte, hogy pajzán sms-ekkel ostromolt egy erotikus táncosnőt, bár először tagadta a táncosnő erre vonatkozó lapnyilatkozatait. "Igen, igen" - vallotta be végül a konzervatív miniszter a finn sajtó nyomása alatt. Az újságírók Brüsszelben, egy külügyminiszteri tanácskozás szünetében faggatták őt erről.

Az Egyesült Államokban élő Johanna Tukiainen azt állította, hogy a 60 éves Kanerva 150-200 sms-t küldött neki, amióta január végén Lappföldön találkoztak. "Valósággal ostromolt az sms-ekkel" - mondta a 29 éves sztriptíztáncosnő az Iltalehti című napnak. A táncosnő azt állított, hogy kijelentésére bizonyítékai is vannak.

A nő, akiről az újságok decens, nővérköpenybe öltözött fotókat közöltek, azt mondta, hogy imádójának üzenetei sokatmondóak voltak, és vacsorázni hívta őt.

A finn külügyi tárca vezetője, aki egyébként tisztes családapa, nem először téved ingoványos talajra. Három éve már sikerült felkeltenie a sajtó figyelmét fiatal topmodelleknek küldött üzeneteivel. Az esettel kapcsolatban Kanerva annyit közölt, hogy a választók a következő választásokon kifejezhetik véleményüket.

Jyrki Katainen, a konzervatív Nemzeti Koalíciós Párt elnöke, miniszterelnök-helyettes megdöbbenését fejezte ki.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?