Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Párizs lemondta a francia-brit csúcstalálkozót

MTI
2002.10.29. 16:28
A párizsi külügyminisztérium kedden váratlanul bejelentette, hogy a december 3-ra jelzett francia-brit csúcstalálkozót későbbi időpontra halasztották, mert mindkét félnek "időre van szüksége" a fontos esemény előkészítéséhez.

Francois Rivasseau, a Quai d'Orsay szóvivője egyelőre nem jelölt meg újabb dátumot, és a halasztás okait sem részletezte. Újságírók érdeklődésére annyit közölt, hogy mihelyt a brit partnerrel megszületik a megállapodás, tájékoztatják a sajtót az új időpontról.

Jacques Chirac francia elnök és Tony Blair brit kormányfő az eredeti program szerint még a december 12-13-ra kitűzött koppenhágai uniós csúcs előtt az észak-franciaországi Touquet-ban kívánt konzultálni egymással az európai közösség bővítésével kapcsolatos álláspontjuk egyeztetése céljából.