Aliz
6 °C
14 °C

Kucsma a repülőtéren írta alá legújabb rendeletét

MTI
2002.11.26. 09:03
Leonyid Kucsma elnök kedd reggel aláírta a rendeletet a koalíciós kormány miniszterelnök-helyetteseinek személyéről. A rendelet értelmében Mikola Azarov, az adóhivatal eddigi vezetője lett az első miniszterelnök-helyettes és a pénzügyminiszter, Vitalij Hajduk eddigi energiaügyi miniszter az energiaügyi kérdésekkel foglalkozó miniszterelnök-helyettes, Dmitro Tabacsnik parlamenti képviselő humanitárius ügyekkel foglalkozó miniszterelnök-helyettes és Ivan Kirilenko korábbi agrárpolitikai miniszter az agráripari kérdésekkel foglalkozó miniszterelnök-helyettes.

A miniszterelnök-helyetteseket a parlamenti többséghez tartozó, az államfőt támogató frakciók jelölték. A rendeletet az államfő kedd reggel Boriszpil nemzetközi repülőtéren írta alá, mielőtt háromnapos hivatalos látogatásra Rómába utazott volna - közölte Olena Hromnicka, az elnök szóvivője.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?