A NASA gyűjti az űrsikló balesetének videóit

pte
2003.02.03. 14:23
A Columbia űrsikló szerencsétlenségét követően az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) a baleset okai után kutatva az internetezők közösségéhez fordult. A NASA külön weboldalt rendezett be abból a célból, hogy tájékoztatást adjon az űrsikló balesetéről, és felkérje a szemtanúkat a birtokukban levő fotók és filmfelvételek vizsgálóbizottsághoz való eljuttatására.

A NASA felkér minden szemtanút, hogy a képanyaghoz csatolja a nevét, email címét, illetve adja meg a felvétel készítésének pontos helyét és időpontját. A filmek feltöltését segítő részletes útmutató mellett a Columbia honlap tartalmazza a szerencsétlenül járt űrsikló történetét, és bemutatja annak héttagú személyzetét.

A NASA a balesetet egy repülőgép-szerencsétlenséghez hasonlóan kívánja kivizsgálni. Azt remélik, hogy az űrsiklóból elegendő törmeléket tudnak összegyűjteni ahhoz, hogy rekonstruálni tudják a baleset okait.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek