Bernát, Felícia
EUR 384,25 Ft
USD 363,22 Ft
7 °C
31 °C

Terroristaveszély miatt biztonsági intézkedések Csehországban

MTI
2003.02.13. 19:23
Az esetleges terrorista támadások veszélye miatt szigorúbb biztonsági intézkedéseket készítenek elő Csehországban- jelentette be csütörtökön Stanislav Gross cseh belügyminiszter. A politikus nem bocsátkozott részletekbe, csak annyit közölt, hogy intézkedések széles skáláját készítették elő, köztük a lakossághoz szóló felhívásokat is. Az intézkedéseket részleteiben pénteken vitatják meg a központi válságbizottság ülésén.

A CTK hírügynökség jelentésében kitért arra, hogy Nagy-Britanniában is megszigorították a biztonsági intézkedéseket. A brit rendőrség arra figyelmeztetett, hogy az al-Kaida terrorhálózat támadást kísérelhet meg Londonban. A brit hatóságok pontosan nem nevezték meg a fenyegető veszélyt, és azt sem közölték, hogy a különlegesen szigorú intézkedések meddig lesznek hatályban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás