Botond, Mózes
EUR 385,31 Ft
USD 369,53 Ft
12 °C
29 °C

Az iraki parlament dönthet a tömegpusztító fegyverek betiltásáról

MTI
2003.02.13. 21:49
Az iraki parlament pénteken rendkívüli ülésén vitatja meg azt a törvényjavaslatot, amely megtiltaná a tömegpusztító fegyverek gyártását - közölte csütörtökön egy magas rangú iraki tisztviselő. Hoszam Mohamed Amin tábornok, a fegyverzetellenőrökkel való kapcsolattartásra létesített iraki hatóság vezetője egy dubaji tévécsatornának nyilatkozott.

A tisztviselő hangoztatta: az ENSZ Felügyeleti, Vizsgálati és Ellenőrzési Bizottsága (UNMOVIC) és a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) is azt követelte Iraktól, hogy a lehető leggyorsabban fogadjon el egy hasonló tartalmú törvényt. Bagdad ígéretet tett arra, hogy ezt a lehető leghamarabb meg is teszi - mondta Amin.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek