Erik, Alexandra
EUR 385,41 Ft
USD 365,76 Ft
11 °C
23 °C

Észak-koreai rakéta csapódott a Japán-tengerbe

MTI
2003.02.25. 06:06
Észak-koreai rakéta csapódott hétfőn a Japán tenger nemzetközi vizeibe; a rakéta észlelésekor riadókészültséget rendeltek el a dél-koreai hadsereg több egységénél. A rakétáról hírt adó dél-koreai védelmi illetékesek egyelőre nem tudták meghatározni, milyen típusú és hatótávolságú eszközről van szó, csak azt közölték teljes bizonyossággal, hogy a rakétát Észak-Korea területéről indították, és a Japán tenger nemzetközi vizeibe csapódott be. - Egyelőre nem tudjuk, hogy új rakéta tesztelése történt, vagy csupán rendszeres lőgyakorlataik egyikét tartották az északi csapatok - idézte az AFP.

Az esetnek az ad különös súlyt, hogy akkor történt, amikor számos magas rangú külföldi politikus - többek között Colin Powell amerikai külügyminiszter - érkezett Szöulba, az új dél koreai elnök beiktatási ünnepségére.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét