Botond, Mózes
EUR 386,02 Ft
USD 370,28 Ft
12 °C
29 °C

Straw: Még nincs döntés a katonai akcióról

MTI
2003.02.25. 09:58
A brit kormány még nem döntött az Irak elleni katonai akcióról - jelentette ki kedden a brit külügyminiszter. Jack Straw a BBC rádiónak az új határozati javaslat előző napi benyújtása kapcsán azt mondta: reméli, hogy Irak kihasználja ezt az utolsó esélyt. A miniszter szerint most meg kell várni Hans Blixnek, az ENSZ fegyverzeti főellenőrének és Mohamed el-Baradeinek, a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség vezetőjének következő jelentését, és nincs szükség "az ítélet elhamarkodott megalkotására".

Straw közölte: reméli, hogy (a brit-amerikai-spanyol) határozati javaslatot a Biztonsági Tanács elfogadja, de ha nem, a brit kormány erre az esetre is fenntartja "a körülményeknek megfelelő döntés meghozatalának jogát".

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek