Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Berlusconi a kommunistákról és az elragadó titkárnőkről

MTI
2003.09.25. 12:44
Silvio Berlusconi szerint az amerikai tőkének számos nyomós oka lehet manapság, hogy Olaszországban fektessen be. Mint az olasz kormányfő New York-i látogatásán Wall Street-i befektetők előtt kifejtette: Olaszország kivételes terep a befektetések számára, hiszen a kommunista mozgalom erősen visszaszorult, rendkívül elragadóak az olasz titkárnők, és nem utolsó sorban maga is - leggazdagabb olaszként - saját hazájában fekteti be teljes, mintegy 4,8 milliárd eurós vagyonát.

Berlusconi, aki az ENSZ Közgyűlés ülésszakán tartózkodik az Egyesült Államokban, kifejtette, hogy jelenleg a korábbinál 16 százalékkal kevesebb a kommunista érzelmű olaszok száma, ami véleménye szerint erős vonzerő lehet az amerikai tőke számára. Az olasz befektetési lehetőségek nagyszerűségére - mint hangsúlyozta - jó példa, hogy ő maga, aki kormányfői posztja mellett egyebek között médiavállalkozó és az AC Milan labdarúgóklub elnöke, mellesleg Olaszország legtehetősebb embere, szintén Olaszországban működteti pénzét.

Végül, de nem elhanyagolhatóan, arra hívta fel az amerikai befektetők figyelmét, hogy Olaszországban elragadó titkárnőket találnak, akik szavai szerint "első osztályú lányok".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?