Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Blair szerint közel az újabb baloldali győzelem

MTI
2004.07.24. 15:22
A brit miniszterelnök szerint a kormányzó brit baloldalnak "minden súlyos nehézség ellenére" megvan az esélye arra, hogy - eddig példátlan módon - egymás után harmadszor is választást nyerjen. Tony Blair a Munkáspárt szombati politikai évadzáró rendezvényén azt mondta: a Labour tagsága "nemzedékeken keresztül csak álmodozott" arról, hogy a párt egymás után háromszor választást nyerjen. "Most karnyújtásnyira van ez a lehetőség. Rendkívül nehéz időket éltünk át, de ha képesek vagyunk megmutatni, hogy értékrendünk változatlan, és radikális politikai programot hirdetünk az ország még erősebbé és gazdagabbá tételére, akkor megszerezhetjük a történelmi harmadik mandátumot" - mondta.

Részletek nélkül kijelentette: a következő választásokra a Munkáspárt minden eddiginél nagyratörőbb és radikálisabb programot terjeszt a brit választók elé.