Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lelőttek egy gengszterré vált rendőrt a belgrádi autópályán

MTI
2004.07.27. 15:13
Egy ember életét vesztette, három másik megsebesült egy lövöldözésben a belgrádi repülőtérre vezető autópályán kedd délelőtt. A rendőrség egy sárga furgont keres, amelyből legkevesebb tíz sorozat lövést adtak le automata fegyverből két fekete Audi luxusautóra. A halálos áldozat előzőleg az egyik Audi hátsó ülésén utazott, egy másik utast gyalogosan láttak elmenekülni a helyszínről. A három sérültet egy baleseti klinikára szállították.

A rendőrség nem közölt részleteket a lövöldözésről, a Studio B belgrádi tévéállomás azonban úgy értesült, hogy a lelőtt férfi egy volt rendőr, Zoran Nedovic, aki "Sokk" néven most ismert gengszter a szerb alvilágban. A tévé szerint Nedovic bandája kábítószerek, cigaretta és lopott autók csempészésével foglalkozik.