Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rendőrökre támadtak a Vajdaságban

MTI
2004.09.07. 16:45
Egy nappal Vojislav Kostunica szerb miniszterelnök szabadkai látogatása előtt két támadás történt rendőrök ellen az észak-bácskai városban és környékén, egy rendőr életét vesztette, ketten megsebesültek. Belgrádi sajtójelentések szerint kedden kora hajnalban vadászpuskából lőttek le egy rendőrt a Szabadkától húsz kilométerre fekvő Csantavér rendőrkapitánysága előtt. A szabadkai rendőrség közleménye szerint egy szabadkai rendőr, Dusko Radjenovic vesztette életét a támadásban szolgálata végzése közben. Egyes hírek szerint a gyilkosságot veszekedés előzte meg, majd lövés hallatszott.

Szemtanúk szerint kora hajnalban különlegesen kiképezett rendőri osztag, a csendőrség tagjai érkeztek a helyszínre. A rendőrség nagy erőkkel kutat a gyilkos után. Az MTI információi szerint még kora délután is lezárva tartotta a színmagyar falut.