Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Buszpályaudvarnál robbantottak Pakisztánban

Legalább tizenöten megsérültek, amikor két öngyilkos merénylő robbantotta fel magát hétfőn Pakisztánban egy buszpályaudvar közelében létesített rendőrségi ellenőrző posztnál.

Az öngyilkos merénylők sötétedés után érkeztek autójukkal a buszpályaudvar közelében működő rendőrségi ellenőrző állomáshoz Lahor városkapui előtt. Akkor robbantották fel magukat, amikor a biztonsági szolgákat emberei megállították az autót.

Hétfőn egy másik öngyilkos merénylő a legkevesebb 35 embert ölt meg egy bank- és hotelkomplexum előtt Rawalpindiben, ahol a pakisztáni hadsereg főhadiszállása van.

Pakisztánban a biztonsági szolgálatok tagjai országszerte teljes készültségben vannak, amióta a hadsereg átfogó hadműveleteket kezdett a szélsőséges tálibok ellen Dél-Vazirisztánban.