Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halálos áldozata is van a görög ítéletidőnek

2009.11.08. 13:25

Heves esőzések okoztak áradásokat vasárnap Görögországban. Az ítéletidőnek eddig egy halálos áldozata van. Az ország északi részére zúdult nagy mennyiségű csapadék. Az áldozat egy 46 éves férfi, akinek a holttestét már megtalálták a mentők. Rajta kívül még egy vízbe veszett férfi után kutatnak. Ő családjával akart átkelni egy megáradt folyó fölött átvezető hídon, amikor a víz elsodorta őket. A férfi felesége és lánya ki tudott úszni a partra. Az apát azonban elragadta a víz.

Az ítéletidő nemcsak északon, de délen, Kréta szigetén is fennakadásokat okozott. A lezúduló eső miatt több helyen is megbénult a közlekedés. Egy rövid időre nyolc ember rekedt autójában az úton, amikor körbezárta őket a víz. AZ elmúlt hetekben Görögország több pontján is ítéletidő pusztított.