Kettészakadt egy Aston Martin Moszkvában

2010.10.27. 11:30 Módosítva: 2010.10.27. 11:40
A száguldó kocsi két bódé, egy virágbolt és egy fagylaltos közt landolt. Az eladók és a kocsi vezetője csodával határosan túlélték a balesetet

Kettészakadt egy Aston Martin típusú luxusautó Moszkvában, mert 150 kilométeres sebességgel belerobbant két utcai bódé közé. A bódék - egy virágbolt és egy fagylaltos - darabokra hullottak. A karambol kedd este történt.

A luxusautó vezetője - rendőrségi források szerint több moszkvai étteremlánc és bevásárlóközpont tulajdonosa - elvesztette uralmát a kocsi fölött. Életét a rendőrség szerdai közlése szerint csak a légzsák mentette meg. A két bolt eladóival együtt kórházba szállították.

Az Aston Martin legendás brit autómárka, amelyet 1913-ban alapítottak. A cég kocsija nem tömegcikk, évente alig több mint százat gyártanak belőle. Áruk 170-270 ezer euró között van. Még Moszkvában is ritka, ahol a világ legdrágább autói mindennapos utcai látványnak számítanak.

Pár hónappal ezelőtt, júniusban egy új típusú, még forgalmazás előtt álló luxus Mercedes szenvedett balesetet Moszkvában. A kocsit vezető fiatal nő belerohant egy másik autóba.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport