Timosenko újra beleegyezett a gyógykezelésbe

2012.05.16. 13:08

Julija Timosenko ismét beleegyezett abba, hogy német kezelőorvosa útmutatásai alapján gyógyítsák a harkivi vasutas kórházban, közölte az ukrán egészségügyi minisztérium. A tárca tájékoztatása szerint szerdán Timosenko német kezelőorvosa, Lutz Harms, továbbá az Ukrzaliznici kórház főorvosa és még egy ukrán orvos kereste fel kórtermében az elítélt volt ukrán miniszterelnököt, és ő belegyezését adta a javasolt gyógykezelés folytatásához. Néhány napra előre összeállítják a német orvos által jóváhagyott rehabilitációs eljárás menetrendjét. A tárca úgy tudja, hogy Harms csütörtökön hazarepül.

A hivatali visszaélés miatt hét év börtönre ítélt, hátfájdalmakkal küszködő Julija Timosenko előző nap mondott le a gyógykezelésrol, sérelmezve azt, hogy az interneten közzétették napirendjét, amely tartalmazza a kezeléseket is, és ez megjelent a kijevi lapokban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla