Valér
-2 °C
0 °C

Utasai elvitték egy béna taxis autóját

2013.04.05. 16:41 Módosítva: 2013-04-05 16:41:59

Prágában elvették egy furán viselkedő taxis autóját az utasai. A németül beszélő turisták a reptéren szálltak be egy taxiba, szállodájukba akartak hajtatni.  Mivel a sofőr csak csehül beszélt, és nem ismerte sem a szállodát, sem az útvonalat, többször megállt, hogy segítséget kérjen. Utasainak azonban nem mondott semmit, mert nem tudott németül.

A  taxis tanácstalansága megijesztette az utasokat, akik elkezdték félteni életüket. Amikor a sofőr egy benzinkútnál ismét megállt, hogy megnézze a térképet és tanácsot kérjen, az egyik utas átvette a kormányt, és a szállodába vezetett.

A taxisofőr azonnal értesítette a rendőrséget. Az autót megtalálták a turisták szállodája előtt nyitva, de semmi nem hiányzott belőle. Az utasok elismerték, hogy elvették a kocsit. Az autót vezető 47 éves nő idős édesapját és fiatalkorú lányát féltette. Az asszony elmondta a rendőröknek, hogy gyanús volt a taxis viselkedése, ezért döntött úgy, hogy elviszi a kocsit.

A taxis elismerte, hogy furán viselkedett, ami okot adhatott a félelemre. A beismerések mérlegelése után a rendőrség úgy döntött, hogy nem szabnak ki semmilyen büntetést.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!