Lázár, Olimpia
-6 °C
-1 °C

A nyomozó és a gyanúsított is meghalt a kihallgatáson

2013.04.05. 13:51

Rejtélyes kettős gyilkosság történt csütörtökön a mississippi állambeli Jackson városában. Az egyik áldozat egy nyomozó, a másik pedig a gyanúsított, akit éppen kihallgattak. Az ügy nagyon sok kérdést tartogat, ugyanis mindkét áldozat holttestét lövésnyomok borítják, a gyanúsított pedig nem vihetett magával fegyvert az épületbe.

A rendőrkapitányság harmadik emeletén hallgatták ki a 23 éves Jeremy Powellt, akit azzal gyanúsítottak, hogy hétfőn megkéselt egy 20 éves férfit. Este lövések dördültek, a szobához rohanó kollégák már csak a két holttestet találták, mindkét férfi testén számos lövés nyoma látszott.

A városi tanács egyik tagja azt mondta, hogy a gyanúsított lőhette le a nyomozót, azt ugyanakkor még nem tudják, a férfi hogyan halt meg. A feltételezések szerint egy másik rendőr is elhetett a teremben, de a rendőrség nem árult el több információt.

A nyomozót az egész város gyászolja. Egyelőre nem tudni, mi állhatott a lövöldözés hátterében, és, hogy mi is történt pontosan abban a szobában - írja a Huffington Post.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!