Túl szoros volt a ketchupön a kupak, megölte az asszonyt

2013.09.21. 09:01

A vád szerint megölte a feleségét egy 86 éves férfi az amerikai Oregonban. A kihallgatáson azt mondta, azért, mert a 83 éves asszony túl szorosan tekerte rá a kupakot a ketchupre, a mostohalánya pedig elfelejtett boldog születésnapot kívánni.

Az idős férfi, akit Lawrence Loefflernek hívnak, és csak oxigénmaszkban tud lélegezni, a védelem szerint nem tudta, mit csinál. Tavaly eltávolították az epehólyagját, decemberben pedig tíz napot egy otthonban töltött. A gyilkosság után zokogva felhívta a rendőrséget, és azt kiabálta, hogy nem érti, mi történt pontosan. Teljesen össze volt zavardova, arról beszélt összefüggéstelenül, hogy a felesége megfenyegette, és veszélyben volt az élete.

Azt viszont elismeri a védelem, hogy Loeffler előre kitervelte a gyilkosságot. Az éjszaka közepén félretette a telefont, előhozta a 25-ös kaliberű pisztolyt az asszony hálószobájából, és csapdát állított a hátsó teraszon. A ház egyébként lakott területen kívül, egy másfélezres kisváros határában áll. Felesége nyakába egyetlen, célzott lövést adott le, amiről szintén beismerte, hogy halálosnak szánta.

A szerdai tárgyaláson az esküdtek és Loeffler előtt lejátszották a gyilkosság után beérkező hívás felvételét. Az NBC News szerint a férfi ekkor ismét zokogni kezdett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport