Ármin, Pálma
8 °C
28 °C

Megtalálták a vízbe fúlt férfi holttestét Kistokajnál

MTI
2005.08.10. 11:02

Megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a Kistokaj külterületén lévő bányatónál tűnt el még július végén - közölte az MTI-vel a rendőrség szerdán. Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a 39 éves férfi július 30-án fürdőzés közben tűnt el.

Hozzátette: holttestét a bányatóban találták meg. Az elmúlt időszakban többször is keresték a férfit a speciális mentők, de eddig nem jártak eredménnyel. Kedden a délelőtti órákban egy járókelő vette észre, hogy egy holttest lebeg a tóban a víz színén és értesítette a rendőrséget - közölte a szóvivő.

A férfit a Spider Miskolci Speciális Mentőcsoport emelte ki a tóból, akiről bebizonyosodott, hogy azonos a korábban eltűnt személlyel. A halottszemle során idegenkezűségre utaló adat nem merült fel, a halál bekövetkezésének okát az igazságügyi szakértői boncolás során állapítják meg. Az ügyben a rendőrség államigazgatási eljárás keretén belül folytat vizsgálatot tette hozzá Egyedné Novodonszki Éva.