Judit
2 °C
7 °C

Megtalálták a vízbe fúlt férfi holttestét Kistokajnál

MTI
2005.08.10. 11:02

Megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a Kistokaj külterületén lévő bányatónál tűnt el még július végén - közölte az MTI-vel a rendőrség szerdán. Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a 39 éves férfi július 30-án fürdőzés közben tűnt el.

Hozzátette: holttestét a bányatóban találták meg. Az elmúlt időszakban többször is keresték a férfit a speciális mentők, de eddig nem jártak eredménnyel. Kedden a délelőtti órákban egy járókelő vette észre, hogy egy holttest lebeg a tóban a víz színén és értesítette a rendőrséget - közölte a szóvivő.

A férfit a Spider Miskolci Speciális Mentőcsoport emelte ki a tóból, akiről bebizonyosodott, hogy azonos a korábban eltűnt személlyel. A halottszemle során idegenkezűségre utaló adat nem merült fel, a halál bekövetkezésének okát az igazságügyi szakértői boncolás során állapítják meg. Az ügyben a rendőrség államigazgatási eljárás keretén belül folytat vizsgálatot tette hozzá Egyedné Novodonszki Éva.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?