Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A brit Munkáspárt behozta a konzervatívokat

MTI
2006.09.30. 12:58
Egy hét alatt behozta jelentős népszerűségi hátrányát a konzervatívokkal szemben a brit Munkáspárt, a Konzervatív Párt árnyékkormánya ugyanakkor - vállalva az ütközést a meredek adókönnyítést követelő pártbeli jobbszárnnyal - szombaton kizárta az adócsökkentési ígéreteket a következő választásokon, a közfinanszírozási szféra stabilitására hivatkozva.

A legnagyobb brit konzervatív napilap, a The Daily Telegraph megrendelésére elkészített, a brit jobboldal vezető erejének vasárnap kezdődő éves kongresszusa előtt közzétett soronkívüli országos felmérés szerint a toryk két pontot veszítettek, a Munkáspárt ugyanakkor öt pontot nyert az e hét elején befejeződött éves Labour-kongresszus vége óta, és most mindkét nagy párt választói támogatottsága 36 százalékos.