Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Másfél héttel Bush látogatása előtt robbanószert találtak Tiranában

MTI
2007.05.31. 06:52

Csekély mennyiségű robbanószert találtak szerdán két helyszínen is az albán főváros központjában másfél héttel az amerikai elnök látogatása előtt. Az egyik csomag az amerikai nagykövetség, a másik az elnöki hivatal közelében volt elhelyezve. Először egy néhány gramm robbanóanyagot tartalmazó műanyag zsákot fedeztek fel a tiranai egyetem közgazdasági karának udvarában, 100 méterre az amerikai nagykövetségtől, majd fél órára rá 30 gramm robbanószerre bukkantak egy csomagban a Teréz anya téren, Alfred Moisiu albán elnök hivatala közelében. A rendőrség terrorelhárító részlege vizsgálja az ügyet.

A rendőrség tájékoztatása szerint az albán és az amerikai szakszolgálatok szoros együttműködésben készülnek George Bush amerikai elnök június 10-i tiranai látogatására.