Ödön
1 °C
11 °C

Négy FBI-ügynök is megsérült a pakisztáni robbantásban

MTI
2008.03.17. 07:32

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) négy ügynöke is megsérült a hét végén a pakisztáni főváros egyik olasz éttermében elkövetett robbantásos merényletben, közölte vasárnap az FBI. A szűkszavú közleményből csak annyi derült ki, hogy a négy ügynök könnyebb sérülést szenvedett. A bejelentéshez a washingtoni külügyminisztériumnak nem volt hozzáfűznivalója.

A külföldiek körében kedvelt iszlámábádi Luna Caprese étterem kerthelyiségében szombaton elkövetett merényletben életét vesztette egy török nő, további 11 személy - köztük öt amerikai állampolgár - megsebesült. Az amerikai ABC hírtévé név nélkül nyilatkozó forrásokra hivatkozva azt jelentette, vizsgálják, hogy kifejezetten az FBI-ügynökök ellen irányult-e a merénylet, a terroristák tudták-e előre, hogy az amerikaiak ott lesznek az étteremben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?