Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Három rakétát lőttek ki Izraelre a Gázai övezetből

MTI
2008.04.23. 06:29

Palesztinok három rakétát lőttek ki kedd este a Gázai övezetből izraeli területre, a támadásban nem sebesült meg senki. Az egyik rakéta egy szderóti lakóházba csapódott be, többen sokkot kaptak. Egy másik lakatlan területen ért földet a Negev-sivatagbeli kisvárosban, a harmadik pedig a földközi-tengeri Askelon városástól délre csapódott be. Senki sem sebesült meg, károk sem keletkeztek.

Háled Mesaal, a Hamász palesztin iszlamista szervezet vezetője visszautasította hétfőn Jimmy Carter amerikai exelnöknek azt a kérését, hogy a radikális szervezet fegyveresei legalább egy hónapig előfeltételek nélkül szüneteltessék az Izrael elleni rakétatámadásokat. Hétfőn hét rakétát lőttek ki a Hamász által kormányzott Gázai övezetből izraeli területre. Az egyik rakéta robbanásától megsérült egy négyéves gyermek.