Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megházasodott Sarkozy egyik fia

MTI
2008.09.10. 21:38
Megnősült Nicolas Sarkozy francia elnök - első házasságából született - kisebbik fia, aki apja nyomdokában maga is politikusi pályára lépett. A 21 éves Jean Sarkozy a Darty nevű áruházlánc alapítójának lányát, Jessica Sebaount vette el, akivel még egyetemi tanulmányaik idején ismerkedtek meg. Az esküvőt szűk körben tartották szerdán az egyik párizsi előváros, a Sarkozy-família fellegvárának számító Neuilly-sur-Seine polgármesteri hivatalában.

Jessica zsidó származású és néhány hónapja híre terjedt, hogy Jean Sarkozy maga is át akar térni a zsidó vallásra. Júliusban elbocsátották állásából a Charlie Hebdo szatirikus hetilap veterán karikaturistáját, Sinét a vélt áttéréssel kapcsolatos durva karikatúrája miatt. A francia elnöknek két fia született Marie-Dominique Culiolival, egy korzikai gyógyszerész lányával kötött házasságából: 1985-ben Pierre, 1987-ben pedig Jean. Az államfőnek van egy 11 éves fia második feleségétől, Céciliától is. Carla Bruni énekesnővel kötött házassága a harmadik Nicolas Sarkozynek.