Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újabb Olmert-Abbász találkozó lesz

MTI
2008.09.17. 00:35
Az izraeli-palesztin válság kulcskérdéseit vitatta meg Ehud Olmert izraeli kormányfő és Mahmúd Abbász palesztin elnök kedden Jeruzsálemben. Megállapodtak abban, hogy két héten belül ismét találkoznak - közölte Mark Regev, Olmert szóvivője.

Abbász az Egyesült Államokba utazik, ahol részt vesz az ENSZ-közgyűlés kedden megnyílt 63. ülésszakának általános vitájában, illetve szeptember 25-én Washingtonban megbeszélést folytat George Bush amerikai elnökkel. Miután visszatér Ciszjordániába, két héten belül ismét tárgyalóasztalhoz ül Olmerttel.

A korrupciós botrányokba keveredett Olmert közölte, hogy lemond a miniszterelnöki posztról, miután pártja, a Kadima tagsága megválasztja utódját. A pártelnök-kormányfőjelölt megválasztásának első fordulóját szerdán tartják, és Olmert még hetekig hivatalban maradhat.