Ivó, Milán
EUR 383,83 Ft
USD 365,59 Ft
6 °C
26 °C

Mladics állítólag Belorussziában bujkál

Független Hírügynökség
2009.01.07. 15:17

Ratko Mladics hágai vádlott, volt boszniai szerb parancsnok Belorussziában tartózkodik, közölte az Albán Nemzetegyesítési Front, melynek hírszerzői már korábban is adtak ki információkat a hágai körözött hollétéről. Egyik ilyen volt az a kacsának tartott hír, hogy Mladics az észak-macedóniai Kumanovó körüli hegyekben rejtőzködik, és juhásznak álcázza magát.

A szervezet értesülései szerint Ratko Mladics gyógykezelésen tartózkodik Belorussziában. Az is tudni véli, hogy a hágai körözött tüdőbetegségben szenved. Megismétli a korábbi közleményét is, hogy az ősz folyamán Kumanovó térségében a szervezet tagjainak majdnem sikerült elfogniuk a vádlottat.

Az Albán Nemzetegyesítési Frontnak ugyanis külön leszámolnivalója van a háborús bűnökkel megvádolt szerb parancsnokkal, és igyekezne kézre keríteni, mielőtt a nemzetköziek kezére jutna. Az albánok ellen elkövetett bűncselekményekért, valamint Ukshin Hotinak, a szervezet tiszteletbeli elnökének a meggyilkolásáért vonnák felelősségre.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek