Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elmarad a visegrádi országok budapesti találkozója

MTI
2002.02.13. 18:48
Elmarad a visegrádi országok miniszterelnökeinek február 19-re tervezett budapesti találkozója - jelentette be szerdán Varsóban Michal Tober kormányszóvivő.

A lengyel, cseh, szlovák és magyar kormányfő azért találkozott volna, hogy egyeztessék nézeteiket, és lehetőség szerint közös álláspontot alakítsanak ki az Európai Bizottság nemrég nyilvánosságra hozott javaslataival kapcsolatban, melyek az EU-bővítés finanszírozására, ezen belül a tagjelöltek mezőgazdasági termelőinek nyújtandó közvetlen támogatásra vonatkoznak.

A lengyel szóvivő nem zárta ki, hogy a csúcstalálkozóra egy későbbi időpontban sor kerül, de nem tudta megmondani, hogy mikor. Az összejövetel elmaradásának nem tartalmi, hanem egyeztetési okai vannak: kiderült, hogy az egyszer már módosított február 19-i időpont sem felel meg valamennyi miniszterelnöknek, és idáig nem sikerült új, mindenkinek megfelelő időpontot találni - mondta.