Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Orosz bőrfejűek meggyilkoltak egy azerbajdzsánit

MTI
2002.03.29. 11:18
Tizenéves bőrfejűek megkéseltek egy azerbajdzsánt csütörtök éjszaka Moszkvában. Az Interfax hírügynökség és az NTV televízió szemtanúkat megszólaltató beszámolója szerint öt tar fejű, katonai jellegű egyenruhát és bakancsot viselő tizenéves egy aluljáróban támadta meg és szurkálta halálra az áldozatot. A moszkvai rendőrség megerősítette a gyilkosságot, arról azonban nem nyilatkozott, hogy a tettesek bőrfejűek voltak-e.

A meggyilkolt férfi azerbajdzsán nemzetiségű orosz állampolgár volt, az ország északkeleti részén fekvő Petrozavodszkban volt állandó bejelentett lakhelye. Oroszországban kis létszámú, időnként azonban brutális a szélsőjobboldali nacionalista mozgalom. A bőrfejűek támadásainak célpontjai általában a sötétebb bőrű kaukázusiak és közép-ázsiaiak.