Erik, Alexandra
EUR 386,15 Ft
USD 366,11 Ft
11 °C
23 °C

Jasszer Arafat felhívta Orbán Viktort

MTI
2002.04.17. 22:29
Jasszer Arafat, a Palesztin Nemzeti Hatóság elnöke szerda este telefonon felhívta Orbán Viktor miniszterelnököt és tájékoztatta a közel-keleti helyzet alakulásának legújabb eseményeiről - nyilatkozta a külügyi szóvivő az MTI-nek.

Horváth Gábor elmondta: Arafat a beszélgetés során ismertette a magyar kormányfővel a Colin Powell amerikai külügyminiszterrel folytatott tárgyalásait, és az azok nyomán körvonalazódó fejleményeket.

A szóvivő beszámolója szerint Orbán Viktor biztosította Jasszer Arafatot, hogy Magyarország - miként eddig tette - a jövőben is figyelemmel kíséri és lehetőségei szerint támogatja a békefolyamat újraindítását, a közel-keleti erőszak felszámolását, valamint a tartós rendezést célzó erőfeszítéseket.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét