Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Válaszcsapásról döntött az izraeli kabinet

MTI
2002.05.09. 05:50
Az izraeli biztonsági kabinet csütörtökre virradóra megtartott ülésén úgy döntött, hogy Izrael válaszcsapással fogja megtorolni a kedden este Rison-Lecijón városban elkövetett merényletet. A kabinet döntött arról is, milyen módon fog Izrael a merényletre válaszolni, de erről semmilyen további részletet nem közöltek.

Ariel Saron kormányfő a keddi merénylet hírére félbeszakította washingtoni tárgyalásait, és hazautazott. Megérkezése után a Ben Gurion repülőtérről egy közeli katonai támaszpontra ment, ahol magas rangú katonai vezetőkkel tanácskozott a lehetséges válaszcsapás katonai feltételeiről, s ezt követően kezdődött a biztonsági kabinet ülése. Az izraeli kormány tagjaiból álló, de annál kisebb létszámú biztonsági kabinet három órán át ülésezett - adta hírül az AFP.