Erzsébet
1 °C
4 °C

Ezerkétszáz palesztint állították elő egy nap alatt

MTI
2002.06.19. 18:27
Az izraeli biztonsági erők az utóbbi huszonnégy órában 1200 palesztint állítottak elő, olyanokat, akik engedély nélkül tartózkodtak izraeli területen. A tájékoztatás szerint a kihallgatás során azonosították a palesztinokat, majd többségüket visszaküldték Ciszjordániába. A határőrség parancsnoka közölte, hogy a palesztinok illegálisan léptek be izraeli területre. Elmondta: az izraeli hatóságok attól tartanak, hogy az illegális határátlépőkkel együtt terroristák is beszivárognak az ország területére.

A Gázai övezet déli részén izraeli katonák nyolc palesztin sebesítettek meg - közölték egybehangzóan katonai és palesztin kórházi források. Az incidensről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a harckocsik géppuskával könnyebben megsebesítették a palesztinokat Necarim zsidó település közelében. A sérültek között van egy tizenhat éves kamasz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?