Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lelőttek egy palesztin fegyverest Emanuel közelében

MTI
2002.07.17. 07:31
Életét vesztette egy palesztin fegyveres az izraeli katonákkal folytatott tűzharcban a ked délutáni autóbusz elleni merénylet helyszínének közelében. A fegyveres az izraeli rádió jelentése szerint részt vett a hét ember halálát követelő merénylet elkövetésében.
A merényletet úgy hajtották végre, hogy a Tel-Avivból érkező busz közeledtére az izraeli katonai egyenruhába öltözött támadók az út mentén felrobbantottak egy pokolgépet, majd az ultraortodox zsidó település bejáratánál géppisztollyal válogatás nélkül tüzet nyitottak és gránátokat dobtak az autóbuszra és más járművekre.
A Reuters katonai forrásokat idéző beszámolója szerint a Kana-völgyben kitört szerdai tűzpárbajban egy izraeli is életét vesztette, ezt azonban hivatalosan még nem erősítették meg.