Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pokolgép robbant egy mecset mellett

MTI
2002.07.20. 16:23
Egy autóba rejtett pokolgép szombatra virradóra Jaffában egy mecset közelében felrobbant és megölt egy személyt. A merénylet részletei egyelőre nem ismertek, a robbanás Jaffa arabok által lakott negyedében történt, az Ahmadia mecset közelében Az áldozat kiléte egyelőre nem ismert, az izraeli rendőrség kihallgatta a jármű izraeli tulajdonosát.

Szombaton este, valószínűleg Jeruzsálemben tartják meg az eredetileg szerdára kitűzött magas szintű izraeli palesztin tárgyalásokat. A találkozón az izraeli küldöttséget Simon Peresz külügyminiszter, a palesztin delegációt Száeb Erekat, a helyi kormányzati ügyek minisztere, palesztin főtárgyaló vezeti A szerdára kitűzött megbeszélések a kilenc áldozatot követelő keddi öngyilkos merénylet miatt elmaradtak. Mindkét küldöttségben politikai, gazdasági és biztonsági szakértők kapnak helyet - jelentette az AFP palesztin források nyomán.