Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csökkenőben Saron népszerűsége

MTI
2002.08.09. 14:05
Kilenc százalékkal csökkent Ariel Saron izraeli miniszterelnök népszerűsége az izraeli lakosság körében az elmúlt hónapban - mutatta ki egy pénteken nyilvánosságra hozott felmérés. Az elmúlt hónap véres terrorista merényletei után megkérdezett izraeli polgárok 57 százaléka vélte úgy, hogy Saron jól vezeti az országot, míg egy hónappal ezelőtt azonban még 66 százalékos volt a támogatók aránya. Az 500 megkérdezett közül 42 százalék fejezte ki bizalmatlanságát a kormányfő iránt - júliusban csupán 32 százalékuk kételkedett Saron vezetői képességeiben.
A felmérés további kérdéseire adott válaszok alapján az izraeliek több mint háromnegyede fél attól, hogy palesztin merénylet áldozatává válik, és harmaduk szerint jelenleg úgy tűnik, hogy a konfliktusból a palesztinok kerülnek ki győztesen.