Natália
1 °C
7 °C

Kilencvenöt éves mamájával kampányol John McCain

2007.10.18. 14:14
A republikánus John McCain kilencvenöt éves édesanyja segítségével bizonyítaná, hogy hetvenegy évesen még korántsem túl idős elnöknek.

A republikánus színekben versenyző John McCaint állandóan azzal üldözik, hogy hetvenegy évesen már túl idős elnöknek, írja az AP. A szenátor válaszul gyakran hangoztatta, hogy egyszer elhozza majd egy kampányrendezvényre kilencvenöt éves édesanyját, hogy ezzel is felhívja a figyelmet kiváló génjeire. Az ígéretből szerdán egy nyugdíjas otthonban valóság lett.

"Annyira boldog vagyok, hogy itt lehetek. Azt hiszem, mindjárt elsírom magam" - érzékenyült el Roberta McCain, amikor bemutatta fiát az otthon kétszáz lakójának. Hozzátette, hogy vele együtt a McCain asszonyok három generációja támogatja a szenátor kampányát.

Az eseményen Faye Trueblood, a közösség százhárom éves korelnöke elmondta, hogy reméli, hogy már nem csatlakozik újabb jelölt a republikánus elnökjelöltek így is népes táborához. "Egyre csak jönnek - mint Thomson" - említette a korábbi színészt és Tennessee szenátort.

Hozzátette, hogy még nem választotta ki a kedvenc jelöltjét, de van, aki biztosan nem jöhet szóba. "Egy valamit mondhatok, Romney-t nem szeretem" - jelentette ki az asszony, akinek baptistaként főleg Romney mormon hitével van baja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?