Szabina
-2 °C
15 °C

Sztriptízre kényszerítették túszaikat a mumbai terroristák

2008.12.28. 18:10
Sokkoló fotók kerültek napvilágra az egy hónappal ezelőtti mumbai terrorista túszdráma egyik helyszínéről. A Taj Mahal néhány vendégét szexuálisan megalázták a terroristák, mielőtt megölték volna őket.

A Taj Mahal hotel néhány vendégét szexuálisan megalázták a terroristák movember 26-án, még mielőtt lelőtték volna őket – erről szóló fotók jelentek meg az indiai lapokban. Rendőrségi források meg is erősítették, hogy a terroristák célpontjai kifejezetten a külföldi turisták voltak. A Taj Mahalban lévő 31 külföldi közül 8-at öltek meg.

Az említett fotókat a rendőrség helyszínelői készítették – írja az Economic Times. A holttesteket a medencétől távolabb találták meg, ez azt jelenti, hogy nem azok közül a túszok közül vannak, akiket a szálló medencéjénél ejtettek fogságba.

Egy neve elhallgatását kérő rendőrségi forrás azt mondta, hogy még egy rabbit és a feleségét is megalázták. Olyan felvételeket is találtak, melyekből kiderül, hogy a terroristák néhány vendéget sztriptízre kényszerítettek, de erőszakról nincsenek bizonyítékok. A képeket most a rendőrség vizsgálja.

Egy hónappal ezelőtt terroristák megszálltak két, külföldiek által is látogatott hotelt. A hatvan órán át tartó terrorhullámban 172-en haltak meg, csaknem 300-an megsérültek.