Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lőtt sebet és ütésnyomokat találtak a túsz holttestén

NTV
2002.10.24. 17:42
Holttestet hoznak ki a színházból
Az "MK-Novosztyi" hírügynökség szerint az orvosok megvizsgálták a "Nord-Ost" színház épületéből kihozott holltestet és lőtt sebet találtak rajta. Kinézetre 20-25 éves nőről van szó, akkor kaphatta a lövést, amikor telefonálni akart. Szergej Ignatcsenko az FSzB hivatalos képviselője megerősítette a túsz erőszakos haláláról szóló hírt. Személyazonosságát még nem tudták megállapítani, mert iratokat nem találtak nála. A mellén kapta a lövést, az ujjai pedig el vannak törve. A nőt tegnap este gyilkolták meg. Ma két jordániai orvosnak voltak csak hajlandók kiadni a holttestet a terroristák. Ugyanakkor az egyik rendőrtiszt azt is elmondta, hogy a nő testén kék foltok vannak, úgy néz ki, mintha gépkarabély tusával verték volna agyon.
A színház körüli kordonon egy fekete Mercedest engedtek át - az operatív törzsbe érkezett Ahmad Kadirov, a csecsenföldi adminisztráció vezetője, akiért cserébe a terroristák 50 túsz szabadon bocsátását igérték. Jelenleg tisztázzák, hogy milyen formában számíthatnak a csecsen vezető segítségére a túszdrámában.