Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az ostrom kb. 40 percig tartott

NEWSru.com
2002.10.26. 07:53
Kommandósok a Nord-Ost előtt
Az egyik kiszabadított túsz elmondása szerint az ostrom kb. 40 percig tartott. A specnaz (különleges terrorista-elhárító kommandó) berobbantott falon keresztü hatolt be az épületbe. Lehetséges, hogy valamilyen altatóeszközt is használtak, mert a moszkvai 1. tévécsatorna által közvetített képeken olyan megölt terroristák láthatóak, bombával övükön, akiket alvás közben érhetett a halálos lövés, - írja az Interfax.
A színház minden színésze, az összes gyerekszereplő életben van. A sérültek között állítólag nincs külföldi állampolgár, ezt Borisz Malahov a külügyminisztérium hivatalos képviselője mondta az Interfax tudósítójának. A kiszabadult túszok névsorát egy órán belül közlik. Az áldozatok személyazonosságát tisztázzák.
Moszkvai idő szerint 9:33-kor a katonai és rendőri erőket eltávolították az épülettől, valószínüleg a bombák hatástalanítását fogják elvégezni a tűzszerészek.