Judit
3 °C
7 °C

Bújkáló terroristát keresnek a színház környékén

LENTA.RU
2002.10.26. 11:06
A lezárt Dubrovszkaja utca
A terrorista-elhárító kommandósok körbezárták a 2. Dubrovszkaja utca 8. sz. házat, amelyikben operatív adatok szerint megbújt az egyik terrorista, aki részt vett a "Nort-Ost" színházban történt túszejtő akcióban. A terrorista, aki szemtanúk szerint a padláson rejtőzködik, ártalmatlanná tételét most készítik elő. Az FSzB-hez és a moszkvai kerületi rendőrkapitányságokhoz sok bejelentés érkezik gyanús személyekről, több bejelentés volt fegyveresekről a Dubrovka kerületben. Az összes bejelentést ellenőrzik, megerősített járőrök indulnak a helyszínekre. Korábban Borisz Grizlov belügyminiszter bejelentette, hogy Moszkvában a terroristák 30 segítőjét vették őrizetbe.

AZ Interfax közölte, hogy a színház épületéből kihozták az összes megölt terrorista holttestét, az operatív törzsnél most folyik azonosításuk.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?