Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Melltartós férfiak szexpartija a Nagy-Románia Pártban

2007.02.06. 13:01
Félreérthető testhelyzetekben fényképeztek le nagy-románia párti politikusokat egy üdülőhelyen.

A Nagy-Románia Párt (NRP) havasalföldi, Arges megyei vezetői közül négyet is furcsa testhelyzetben fényképeztek le egy üdülőhelyi álarcosbálon, ami imitált szexpartivá alakult át, írja az Evenimentul zilei (Evz), a bukaresti napilap.

A parlamenti képviselő a háttérben maradt

A botrány megrázta az NRP helyi szervezetét - legalábbis ezt állítja a román újság -, minthogy a képeken látható a megyei pártvezető, Ion Manzana törvényhozási képviselő, az NRP ifjúsági szervezetének pitesti vezetője, Adrian Bughiu, továbbá az NRP megyei tanácsosa, Gabriel Moiceanu és fivére, Ghoerghe Moiceanu, aki helybeli tanácsos.


A fényképek körülbelül egy évvel ezelőtt készültek egy álarcosbálon, ahol "csábító" és "szexi" ruhákba öltöztek a résztvevők - az Evz szerint. A parti helyszíne egy Statiunea Straja nevű üdülőhely cabanája volt. (A cabanák kisebb-nagyobb házak, általában a kedveltebb turisztikai látványosságok környékén.)

Bughiu imitálta az aktust

A mulatság főszereplője - az Evenimentul zilei szerkesztőségébe érkezett felvétel szerint - Adrian Bughiu, aki "szexuális aktust imitál", méghozzá a többi párttársa jelenlétében. A két Moiceanu fivér is jól látható a kép előterében, míg a háttérben Ion Manzana alakja is kivehető.

"Semmi közöm a fényképhez. Részt vettem az étkezésen, aztán visszavonultam. Sajnálom, hogy ez történt, és helytelenítem, hogy a dolgok elfajultak" - közölte Manzana az Evz-vel.

Belső harcok a háttérben?

A fotó "sztárja" (őt az román lap nevezi így), Adrian Bughiu hangsúlyozta a bukaresti újságnak, hogy a mulatságot nem a Nagy-Románia Párt szervezte. Azt is hozzátette: amikor az eset megtörtént, az összes többi turista is jelen volt a cabanában.

Bughiut hétfőn kizárták a PRM pitesti ifjúsági szervezetéből, miután megjelentek a fotók a sajtóban. Bughiu megjegyezte ennek kapcsán: "Ez illogikus. A szervezeten belüli harcról van szó, keresni kellett egy bűnbakot".

A Nagy-Románia Pártból frissen kizárt Ion Negus (aki pitesti helyi tanácsos volt az NRP-ben), cáfolta a román sajtóban megjelent vádakat, miszerint ő küldte volna el a fényképet a szerkesztőségeknek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?