Vilhelmina
12 °C
28 °C

Melltartós férfiak szexpartija a Nagy-Románia Pártban

2007.02.06. 13:01
Félreérthető testhelyzetekben fényképeztek le nagy-románia párti politikusokat egy üdülőhelyen.

A Nagy-Románia Párt (NRP) havasalföldi, Arges megyei vezetői közül négyet is furcsa testhelyzetben fényképeztek le egy üdülőhelyi álarcosbálon, ami imitált szexpartivá alakult át, írja az Evenimentul zilei (Evz), a bukaresti napilap.

A parlamenti képviselő a háttérben maradt

A botrány megrázta az NRP helyi szervezetét - legalábbis ezt állítja a román újság -, minthogy a képeken látható a megyei pártvezető, Ion Manzana törvényhozási képviselő, az NRP ifjúsági szervezetének pitesti vezetője, Adrian Bughiu, továbbá az NRP megyei tanácsosa, Gabriel Moiceanu és fivére, Ghoerghe Moiceanu, aki helybeli tanácsos.


A fényképek körülbelül egy évvel ezelőtt készültek egy álarcosbálon, ahol "csábító" és "szexi" ruhákba öltöztek a résztvevők - az Evz szerint. A parti helyszíne egy Statiunea Straja nevű üdülőhely cabanája volt. (A cabanák kisebb-nagyobb házak, általában a kedveltebb turisztikai látványosságok környékén.)

Bughiu imitálta az aktust

A mulatság főszereplője - az Evenimentul zilei szerkesztőségébe érkezett felvétel szerint - Adrian Bughiu, aki "szexuális aktust imitál", méghozzá a többi párttársa jelenlétében. A két Moiceanu fivér is jól látható a kép előterében, míg a háttérben Ion Manzana alakja is kivehető.

"Semmi közöm a fényképhez. Részt vettem az étkezésen, aztán visszavonultam. Sajnálom, hogy ez történt, és helytelenítem, hogy a dolgok elfajultak" - közölte Manzana az Evz-vel.

Belső harcok a háttérben?

A fotó "sztárja" (őt az román lap nevezi így), Adrian Bughiu hangsúlyozta a bukaresti újságnak, hogy a mulatságot nem a Nagy-Románia Párt szervezte. Azt is hozzátette: amikor az eset megtörtént, az összes többi turista is jelen volt a cabanában.

Bughiut hétfőn kizárták a PRM pitesti ifjúsági szervezetéből, miután megjelentek a fotók a sajtóban. Bughiu megjegyezte ennek kapcsán: "Ez illogikus. A szervezeten belüli harcról van szó, keresni kellett egy bűnbakot".

A Nagy-Románia Pártból frissen kizárt Ion Negus (aki pitesti helyi tanácsos volt az NRP-ben), cáfolta a román sajtóban megjelent vádakat, miszerint ő küldte volna el a fényképet a szerkesztőségeknek.