Ágnes
-1 °C
2 °C

Titkárnőjével csalta feleségét Blair helyettese

2006.04.26. 12:06
Két évig csalta feleségét titkárnőjével John Prescott. Tony Blair magánügynek minősítette helyettese félrelépését.

Felszedte minisztériuma egyik titkárnőjét, ismerte el szerelmi afférját John Prescot, Tony Blair brit kormányfő helyettese, írja a BBC. Prescot a 43 éves Tracey Temple-lel volt intim kapcsolatban, ami "egy ideje véget ért" - áll a miniszterelnök-helyettes közleményében.


John Prescot

A brit miniszterelnöki hivatal "magánügynek" minősítette a házasember Prescott félrelépését. A Downing Street közleménye szerint a 67 éves politikus élvezi főnöke, tony Blair támogatását.

Prescott, a közleménye szerint "részletesen megbeszélte az esetet" nejével, Pauline-nal, akit a félrelépés híre "lesújtott". "Nagyon hálás lennénk, ha folytathatnánk közös életünket" - írta a miniszterelnök-helyettes.

A Daily Mirror bulvárlap jelentése szerint Prescott 2002-ben, egy partin kezdett ki titkárnőjével, akivel utána két évig rendszeresen találkozgatott a kormányzati negyedben bérelt lakásán. Viszonyuk akkor kezdődött, amikor Temple-t Prescott személyi titkárává nevezték ki.

Temple Prescott előtt az északír ügyekért felelős miniszter, a tavaly rákban elhúnyt Mo Mowlam személyi titkára volt. Arról nem érkezett hír, hogy Mowlammal volt-e viszonya.