Valér
-1 °C
0 °C

Berlusconi szerint a balos nők csúnyábbak

2008.04.10. 13:14
Leszólta a baloldali nőket Silvio Berlusconi. A volt olasz miniszterelnök szerint politikai ellenfeleinek nincs ízlése, a jobbos csajok meg szebbek. Az biztos, hogy pártja elöl jár a jó nők politikai karrierjének építésében.

Megint szexista kijelentéssel borzolta a kedélyeket Silvio Berlusconi. A választásokra készülő egykori olasz miniszterelnök szerint a "baloldalnak nincs izlése nőügyekben", írja a BBC.

Berlusconi utódjelöltjét csókolja

Mint mondta, a jobboldali politikusnők szebbek a baloldaliaknál. Rövid webes keresés alapján igazat kell adnunk Berlusconinak. Míg a Szabadság Népe Párt (ez Berlusconi aktuális politikai formációja) + nők keresőkifejezésre kedvünkre szemezgethettünk a találatok között, a Demokrata Párt (az aktuálius baloldali gyüjtőpárt neve) + nők keresőkifejezés nem adott releváns találatot.

Bamrilla bugyija

A Szabadság Népéből elsőként a Berlusconi örökösének tartott Michela Vittoria Brambillát emelnénk ki. A szemrevaló politikusnő tisztában is van adottságaival, a Rai egyik vitaműsorában, bulvárkiadványunk kifejezésével élve, villantott is.

Az 1967-ben született Brambilla a Szabadság Népe alapítóelnöke, nyilvánvalóan Berlusconi áldásával. Az iparmágnás család örökösnője 2006-ban elbukta a képviselőválasztást. Előtte Berlusconi tévétársasgánál volt műsorvezető.

 

Másodikként Mara Carfagna képviselőnőt említenénk, aki Berlusconi mellett is jól mutat, de meztelen képei még ennél is több hívet szerezhetnek neki a választásokon.

Szavazatmaximalizáló fotó

Carfagna már botrányt is okozott a Berlusconi családban. Silvio egy vacsora alkalmával hosszasan ölelgette, és egy óvatlan pillanatban azt mondta neki, hogy ha nem lenne házas, "most rögtön feleségül venné". Veronica Lario, Berlusconi neje a La Repubblica címlapján közölt nyílt levélben követelt bocsánatkérést férjétől. Berlusconi bocsánatot is kért.

Rögtön hozzámenne

Ugyanezen a vacsorán Berlusconi egy másik szépségnek, Aida Yespicának is csapta a szelet. Neki azt mondta, "veled bárhova elmennék". A Hugo Chávezt is barátjai közt tudó venezuelai szépségkirálynő neve is felmerült a Szabadság Népe képviselőjeként.

Aida Yespica is szóba került jelöltként

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!