Mladics után kutatnak Belgrádban

2008.12.04. 14:11
Öt belgrádi ingatlanban kutakodtak a rendőrök a boszniai háború főbűnösét, Ratko Mladics tábornokot keresve. Átkutatták Mladics fiának belgrádi házát is.

Öt ingatlant kutattak át a szerb rendőrök csütörtökön Belgrádban. A belügy tájékoztatása szerint a háborús bűnökkel vádolt volt boszniai szerb hadseregparancsnok, Ratko Mladicsot keresik. Sajtóinformációk szerint Mladics fiának házát is ellenőrizték a rendőrök.

A belügyminisztérium ezt az információt nem erősítette meg, mindössze annyit közölt, hogy az egyik háborús bűnökkel vádolt körözött gyerekének ingatlanát ellenőrizték.

Helyi jelentések szerint Darko Mladics házánál símaszkos, fekete egyenruhás rendőrök vannak, és több tévéstáb is. A fiú lakcímére van bejelentve egyik cége is.

Novemberben a Mladics fiút egyszer már kihallgatta a nemzetbiztonsági hivatal. Az újságírók szerint a fiúhoz megérkezett a Szerb Radikális Párt (SZRSZ) parlamenti frakcióvezetője is. Időközben az országgyűlésben SZRSZ bejelentette, hogy elhagyja az üléstermet, hogy így tiltakozzon a rendőrségi akció ellen.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!15%
5990 Ft
5092 Ft
15%
3999 Ft
3400 Ft
  • Eladnék
  • Betét