Tündibündi pillanatok Kucinich és Kucinichné életéből

2007.12.06. 14:58

Így zajlik az előválasztás

Ha önök szeretik a gyomorforgatóan gejl szerelmes történeteket, ne hagyják ki a Washington Post stílusrovatának feature-anyagát Dennis Kucinichről és nyelvpiercinges nejéről, Elizabeth Harperről. Kucinich, aki a legutóbbi demokrata jelöltvitán azzal égette magát, hogy ő már látott ufót, szabadon ereszti a lelkét rabul ejtő hippi szörnyet. A mézes-mázas történetben szerepet kapnak az indiai apácák, Gandhi portréja és, ki más, a fő békeguru Sri Sri Ravi Shankar is.

Az én gyomrom nem elég erős ehhez, ezért csak egy kis ízelítőt tudok közölni a gigantikus írás második oldaláról. Kucinich éppen Indiában hozta a peacenik karaktert, amikor Sri Sri Ravi Shankar megkérdezte, hogy áll a szerelem dolgában. Elpanaszolta hát, hogy még mindig keresi azt a különleges valakit. Sri Sri Ravi Shankar azt tanácsolta neki, hogy hagyja abba a keresést, és akkor az a különleges valaki betoppan majd az életébe. Na, kivel találkozott közvetlenül ezután? (via Wonkette)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek