Puszta kézzel esik egymásnak Obama és Hillary

2008.04.21. 16:00
5 hozzászólás

Legújabb amerikai elnökválasztós játékunkban mindenkinek lehetősége nyílik rá, hogy már a kulcsfontosságú pennsylvaniai előválasztás előtt egy nappal végleg elbizonytalanítsa Hillary Clinton vagy Barack Obamát, és ezzel rövidre zárja az elhúzódó demokrata versenyt. Korábbi játékainkkal ellentétben ezúttal kizárólag a két demokrata rivális választható, ezért az elkötelezett John McCain rajongóknak inkább az elnökjelölti paintballt vagy a Mortal Kombat-klónt ajánljuk.

Az igazán profin elkészített legutóbbi Atomfilms verekedős programhoz képest a mostani valójában csak a Fehér Ház kertjében összesereglett tömeg előtt felvállalt könnyed kis utcai bunyó (teljes méretben elérhető a Miniclip oldalán). Az irányítás nagyon egyszerű, a kurzornyilak mellett csak a jól ismert WASD billentyűkre van szükség az ellenfél önbizalmának megsemmisítéséhez. Ezen kívül érdemes észben tartani, hogy a széleken Bill Clinton és Michelle Obama lökdösi vissza erélyesen az éppen hátráló felet a küzdelembe, amit az ellenfél megzavarására használva a leleményesebbek akár előnyükre is fordíthatnak.

Nyerni valójában nem túl nehéz, de a dicsőség táblán előkelő helyre kerülni már annál nagyobb kihívás. Éppen ezért az igazán profi bunyósoknak a felsoroltakon kívül szükségük lesz még a T billentyűre, amellyel a tömeg legnagyobb örömére kigúnyolhatják az ellenfelet, az üdvrivalgás alatt bevitt találatokért pedig bónusz pontok járnak.

A játék egyébként egyben online szavazásként is működik, amely alapján Obama 67-33 arányban veri Hillaryt, mivel a több mint 10 millió játékosból eddig 7 millióan az illinois-i szenátort, míg 3 és fél millióan az egykori first ladyt személyesítették meg.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!