Szappanoperai fordulat Sarah Palin életében

2008.09.01. 23:50
35 hozzászólás

Egyszerűen nem tudunk betelni Sarah Palinnal. Pár órával a republikánus konvenció előtt újabb remek fordulattal gazdagodott története. Az alelnökjelölt bejeletette, hogy 17 éves, végzős gimnazista lánya, Bristol öt hónapos terhes. A hívő keresztény Palin rögtön hozzátette, hogy Bristol megtartja a babát és feleségül megy gyermeke apjához.

A váratlan fordulat a világ legnevetségesebb vádaskodásának hivatott véget vetni. Vasárnaptól terjed a demokrata blogoszférában a pletyka, hogy Palin legkisebb gyermeke (Trig Paxson Van Palin, egyszerűen nem tudunk betelni a nevével. Az megvan, hogy a futóbolond - értsd: rendszeresen futó - szülők legnagyobb gyermeküket Tracknek nevezték el?) valójában nem is a gyereke, hanem az unokája. És hogy Trig anyja valójában Bristol.

A pletyka alapja egy fénykép volt - ami a Townhall szerint amúgy 2006-ban készült, azaz a kis Palin vagy 18 hónapra született -, illetve a tény, hogy Palin egy Anchorage-től távoli kórházban hozta világra gyermekét, majd három nappal a szülés után munkába is állt.

Azt hiszem, nincs mit hozzátennünk. A végére ideidézzük Barack Obamát. A demokrata jelölt kategórikusan kijelentette, hogy a gyerekekhez senkinek semmi köze, lesz szíves mindenki békén hagyni a jelöltek családját.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?