Szappanoperai fordulat Sarah Palin életében

2008.09.01. 23:50
35 hozzászólás

Egyszerűen nem tudunk betelni Sarah Palinnal. Pár órával a republikánus konvenció előtt újabb remek fordulattal gazdagodott története. Az alelnökjelölt bejeletette, hogy 17 éves, végzős gimnazista lánya, Bristol öt hónapos terhes. A hívő keresztény Palin rögtön hozzátette, hogy Bristol megtartja a babát és feleségül megy gyermeke apjához.

A váratlan fordulat a világ legnevetségesebb vádaskodásának hivatott véget vetni. Vasárnaptól terjed a demokrata blogoszférában a pletyka, hogy Palin legkisebb gyermeke (Trig Paxson Van Palin, egyszerűen nem tudunk betelni a nevével. Az megvan, hogy a futóbolond - értsd: rendszeresen futó - szülők legnagyobb gyermeküket Tracknek nevezték el?) valójában nem is a gyereke, hanem az unokája. És hogy Trig anyja valójában Bristol.

A pletyka alapja egy fénykép volt - ami a Townhall szerint amúgy 2006-ban készült, azaz a kis Palin vagy 18 hónapra született -, illetve a tény, hogy Palin egy Anchorage-től távoli kórházban hozta világra gyermekét, majd három nappal a szülés után munkába is állt.

Azt hiszem, nincs mit hozzátennünk. A végére ideidézzük Barack Obamát. A demokrata jelölt kategórikusan kijelentette, hogy a gyerekekhez senkinek semmi köze, lesz szíves mindenki békén hagyni a jelöltek családját.