Bush McCainnel történt összetűzéseivel viccelődött

2008.09.03. 04:03
1 hozzászólás

 A videótelefonon bejelentkező Bush azzal kezdte, hogy Washingtonban kellett maradnia, felügyelni a Gustav hurrikán utáni helyreállítási munkákat. Majd megosztotta nézeteit John McCainről, akit nagy amerikainak nevezett. Mint mondta, elnöksége nyolc éve alatt naponta olvasta a hírszerzési jelentéseket az országot fenyegető veszélyekről. John McCain készen áll, hogy szembeszálljon a problémákkal és vezesse az országot, mondta, felidézve katonamúltját, pártoskodáson túlmutató kongresszusi munkáját és hadifogolymúltját - amit az önérdek feladása példájának nevezett. "Ha a Hanoi Hilton nem törte meg John McCaint, a dühös baloldal sem fogja" - döfött egyet a demokraták felé a közönség nagy örömére.


John McCain szembe fog szállni az adóztatáspárti kongresszussal és be fog fektetni az alternatív energia utáni kutatásokba - hangsúlyozta McCain programjának két fontos aspektusát. Majd megnevettette a küldötteket, amikor azt mondta, "én már csak tudom, hogy John kiáll a nézeteiért" (ezzel lényegében megtette azt a szívességet McCainnek, hogy maga utalt korábbi politikai összetűzéseikre).

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?