Pamela Anderson szerint Palin bekaphatja

2008.09.12. 15:50
16 hozzászólás

Az elmúlt napokban több hollywoodi híresség is kikelt a republikánus elnökjelölt John McCain alelnökjelöltje, Sarah Palin ellen, de vitathatatlanul Pamela Anderson adott hangot a legőszintébben ellenszenvének. A Velvet olvasói szerint Brigitte Bardot-ra megszólalásig hasonlító egykori playmate Torontóban szólalt fel az állatok jogai mellett, amikor az E! News egyik riportere a republikánus alelnökjelöltre terelte a szót. Arra volt kíváncsi, hogy mit szól Anderson a Newsweek egyik képéhez, amin Palin otthoni dolgozószobájában egy kiterített medvebőr látható. „Ki nem állhatom. Bekaphatja” - jelentette ki kategorikusan a Baywatch egykori sztárja. (Daily Telegraph)

Korábban Matt Damon adott hangot ellenszenvének, amikor arról beszélt, hogy Palin venné át a hatalmat, amennyiben a 72 éves McCain egészségügyi okokból nem tudná ellátni az elnöki feladatokat. „Szerintem elég jó esély van arra, hogy Sarah Palinből elnök legyen, és ez elég rémisztő gondolat” - mondta a Bourne filmek sztárja. „Olyan ez, mint egy borzalmas Disney filmben. A hokianyu, amint éppen szembenéz Putyin orosz elnökkel. Teljesen abszurd, egyszerűen szörnyű lehetőség” - fejtette ki Damon, miközben Palin első komolyabb interjújában arról beszélt, hogy szükség esetén kész lenne átvenni az elnökséget.

A demokrata jelöltek hagyományosan előnyt élveznek a hollywoodi sztárok körében, július végéig például Obama 5,2 millió dollárt kapott tőlük, míg McCain csak 885 ezret, írja az AFP. „Nagyjából tíz az egyben arányban támogatják nyilvánosan a színészek Obamát McCainnel szemben” - mondta Allan Hoffenblum politikai elemző.

Ugyanakkor több elemző is egyetértett abban, hogy bár a választás nem ezen fog eldőlni, de Palin megjelenése az evangéliumi szavazótábor mellett a demokrata érzelmű társaikhoz képest kevésbé lelkes hollywoodi republikánusokat is feltüzelheti. A színészek mellett egyébként a producerek és filmkészítők is láthatnak fantáziát az alaszkai kormányzóban. „Ezeket az embereket a dráma érdekli, és Sarah Palin, a tűzről pattant ötgyermekes családanya mindenképpen érdekes személyiség. Politikai szempontból talán nem értenek egyet vele, de mindenképpen felkelti az érdeklődésüket” - vélte a politológus Joel Fox.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!